Over Nonstop Motoren

Bij Nonstop werken wij niet alleen met passie, maar ook met plezier. André Vos, bedrijfsleider bij Nonstop, heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het repareren van alle soorten gemotoriseerde tweewielers en heeft er nog steeds veel plezier in om de fijne kneepjes van het vak toe te passen en bij te brengen aan zijn monteurs.

 

ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU?

Momenteel zijn wij op zoek naar een Motorfiets Technicus die zich aan wil sluiten bij Nonstop. Vind je het leuk om iedere dag aan motoren te sleutelen en ga je graag met klanten om? Dan hebben wij een leuke baan voor je! We zoeken een leergierige collega die houdt van afwisseling, want bij Nonstop is iedere dag anders. Sleutelen aan diverse motoren en scooters, en verschillende klanten die je helpt met reparatie, onderhoud en onderdelen voor motoren. Interesse? Neem dan eens contact op met ons, of kom gezellig langs voor een bak koffie! Zien we jou binnenkort in onze zaak? 

M: 0652346107

@: info@nonstopmotoren.com 

 

Benieuwd naar onze shop? Kom langs! Wij nemen tijd voor onze klanten, welke altijd welkom zijn voor een bakkie koffie. 

Nonstop motoren is opgericht om de trialsport te stimuleren. Met de passie en liefde die wij hebben voor de motorsport proberen wij trialend Nederland te ondersteunen en de trialsport meer bekendheid te geven.

Contact

 

Verificatie

Maak kennis met het team

André Vos

Bedrijfsleider